Loe lähemalt
Loe lähemalt kõhu tervise kohta

S.Boulardii – probiootiline pärm, mis päästab pühad
Aasta on 1923. Prantsuse mikrobioloog Henri Boulard reisib läbi Kagu-Aasia ja satub keset kooleraepideemiat. Ta avastab, et kohalikud keedavad litši ja mangustanipuu viljade koortest teed, et leevendada koolera põhjustatud ägedat kõhulahtisust, mis muudab ta uudishimulikuks.

Piimhappebakterite tarvitamise tähtsus
Kehv toitumine ja kõrge stressiga elustiil seavad soolte mikrofloora suurte väljakutsete ette. Tänapäeval on teada, et soolefloora liigirikkust ja bakterite hulka mõjutab see, kuidas me elame ja mida sööme. Mida mitmekesisem on soolefloora liigirikkus, seda parem on meil vastupanuvõime haigustele ja mikrofloora tasakaal.
Otsige LactiPlus™ tooteid meie jaemüüjatelt
Lactiplusi tooteid saab osta valitud apteekidest