Reisifirma, kes päästab puhkusereisi.

Me reisime kaugetesse sihtkohtadesse rohkem kui kunagi varem. Näiteks ainuüksi Tai võtab aastas vastu ligikaudu 300 000 rootslast. Mida põnevamad ja kaugemad on aga sihtkohad, seda suurem on oht kõhuhädadeks ja puhkus tualetis veeta. Kuid õigete ettevalmistustega saab riski vähendada või isegi täielikult kõrvaldada.
"Turisti kõht" on ülemaailmne nähtus. Niipea kui liigume üle kontinendi või mandrite vahel, liigume ka erinevate bakterikultuuride vahel. See tähendab muutusi ja võõraid baktereid, mis ootamatult jõuavad makku ja soolestikku peamiselt toidu ja joogiga. Statistika näitab selgelt, et tegemist on laialt levinud probleemiga. Reisibaromeetri järgi kannatab peaaegu 50% kõigist reisijatest n ö"turistikõhu" all.
Risk terve nädal tualetis veeta
Turisti kõhuõõne oht on erinev sihtkohaga ning probleemide põhjuseks on peamiselt toit ja jook. Kolmandikul juhtudest häirivad soolefloorat just tuntud ja kardetud E-coli bakterid. Tulemuseks on halvimal juhul nädal hotelli tualetis koos kaasnevate kõhukrampide ja iiveldusega.
Aasia ainulaadne piimhappepärm
Prantsuse mikrobioloog Henri Boulard reisis 1923. a. ekspeditsioon Kagu-Aasiasse, kus ta avastas, et elanikud valmistasid litši ja mangustanipuu viljade koorest teed, et leevendada kõhuhädasid. Henril õnnestus tuvastada ja eraldada ainulaadne probiootiliste omadustega pärm nende viljadest, millele ta hiljem pani perekonnanime Saccharomyces Boulardii.
Avastamisest alates on S. Boulardii on teaduslikult uuritud enam kui 100 kliinilises uuringus üle maailma ja seda leidub tänapäeval ka reisitootes LactiPlus TRAVEL, mis on originaaliga identne.
Nime vääriline reisitoode
LactiPlus TRAVEL on toodetud maailma juhtiva Lallemand Healthi poolt Lahendused Kanadas ja sisaldab lisaks S. Boulardii on hästi uuritud lai spekter 4 miljardist elusast piimhappebakterist ja bifidobakterist 3 erinevast tüvest. Ühe kapsliga päevas piisab ühest pakendist LactiPlus TRAVEL 30-päevaseks reisiks ühele inimesele. Paremat reisiseltskonda ei kujuta ettegi.

Mis on IBS?
IBS ehk ärritunud soole sündroom, mõjutab ligikaudu 10–20% elanikkonnast ja algab tavaliselt enne 40. eluaastat. Naised on tugevalt üle esindatud, kuid IBS esineb ka meeste seas.

Piimhappebakterid ja immuunsüsteem
Immuunsüsteemi kohustus on kaitsta meid sissetungijate eest ja tagada õige kaitsemehhanism. Immuunsüsteem loob kaitset läbi füüsiliste, mehaaniliste, keemiliste ja mikrobioloogiliste barjääride, nagu kuseteede, naha ja seedetrakti kaudu.

S.Boulardii – probiootiline pärm, mis päästab pühad
Aasta on 1923. Prantsuse mikrobioloog Henri Boulard reisib läbi Kagu-Aasia ja satub keset kooleraepideemiat. Ta avastab, et kohalikud keedavad litši ja mangustanipuu viljade koortest teed, et leevendada koolera põhjustatud ägedat kõhulahtisust, mis muudab ta uudishimulikuks.

Piimhappebakterite tarvitamise tähtsus
Kehv toitumine ja kõrge stressiga elustiil seavad soolte mikrofloora suurte väljakutsete ette. Tänapäeval on teada, et soolefloora liigirikkust ja bakterite hulka mõjutab see, kuidas me elame ja mida sööme. Mida mitmekesisem on soolefloora liigirikkus, seda parem on meil vastupanuvõime haigustele ja mikrofloora tasakaal.

Väikelapse oluline mikrofloora
Soolefloora kujuneb välja ja areneb järk-järgult eri etappides esimese 1000 päeva jooksul. Soolefloora mitmekesisust ja koostist mõjutavad mitmed tegurid.

Mikroorganismid ja piimhappebakterid
Sõna probiootikumid võeti kasutusele juba 1965. aastal, kuid see pärineb algselt kreeka keelest ja tähendab "elu eest". Maailma Terviseorganisatsioon WHO on hiljem määratlenud selle sõna ja selle tähenduse...

Garanteeritud ellujäämine ja patenteeritud kaitsetehnoloogiad
Piimhappebakterite omadused ja aktiivsus sõltuvad nende elujõulisusest peremeesorganismi seedetraktis, kus nad peamiselt tegutsevad.

Kõhuhädad
Seedetrakti häired – ehk “rahutu kõht” – on tänapäeval kahjuks laialt levinud probleem.

Soolestikust ja mikrofloorast
Soolestik on piir keha välise ja sisemuse vahel ning ühtlasi ka keha kõige olulisem bakterite kontakt- ja vahetuspiirkond.

Piimhappebakteritest
Mikroorganisme leidub kõikjal maa peal ja nii inimestel kui loomadel. Kõikjal vees, õhus, mida me hingame ja toidus, mida sööme.

Meie tootjad
1934. aastal asutasid mikrobioloog dr José Maria Rosell ja dr Edouard Brochu Roselli Instituudi ning täna on see kvaliteetsete ja hästi uuritud piimhappebakterite arendamise tunnustatud teerajaja maailmas.